Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Steven Wichhart versterkt Team ATIR

Sinds 1 november is Steven Wichhart bij ons gestart als adviseur. We heten hem van harte welkom in ons team.

Steven: ‘Na 9 jaar met veel plezier in diverse functies in de schoonmaak te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de rol van adviseur hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen binnen de facilitaire wereld en ga ik voor een mooie nieuwe uitdaging.
Ik heb in mijn eerste week mijn kundige en vooral leuke collega’s mogen ontmoeten en verwacht de komende jaren met veel plezier te werken en leren!’
 
Marieke Weerts (managing partner ATIR): ‘We zijn ontzettend blij dat Steven ons team komt versterken. Zijn enthousiasme, nieuwsgierigheid naar het vak van adviseur plus zijn ervaring in de schoonmaakbranche maakt hem een mooie aanvulling op ons team. We kijken er naar uit om samen met hem mooie adviesopdrachten bij onze relaties uit te voeren en samen verder te ontwikkelen”.