Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt
Mutatiebeheer

MUTATIEBEHEER SCHOONMAAK

Schoonmaakorganisatie en beheer is van groot belang en maakt een groot deel uit van het werk van Atir. Echter soms zit het knelpunt in de juiste schoonmaakonderhoudsprogramma’s voor vloeren, afwerkmaterialen of gevels. De onafhankelijke schoonmaakspecialist van Atir analyseert het probleem en schrijft een advies. Het advies is gericht op benodigde handelingen per betrokkene en kan ook duidelijkheid verschaffen wie verantwoordelijk is voor de ontstane situatie.

Atir heeft ook de functie van onafhankelijk kennisinstituut in de branche. In toenemende mate wordt een beroep gedaan op onafhankelijke advisering en onafhankelijke ‘mediation’ door de senior adviseurs van Atir.

De Atir adviseurs hebben hun sporen verdiend in de schoonmaakbranche en houden hun kennis actief op peil met het bijwonen van symposia, workshops, kennissessies en casuistiek. Door de jaren heen is daarnaast een omvangrijke database opgebouwd met informatie over kengetallen en kwaliteitsmetingen waar uit geput kan worden. Daarnaast zijn binnen het adviseursbestand van Atir maar liefst 5 erkende schoonmaakmakelaars werkzaam die hun kennis delen en de kwaliteit van ons advies bewaken.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

ONLINE MUTATIES

Samen met GRIP Facility hebben wij de calculaties online ingericht, uw mutaties voeren wij ook online door waardoor u altijd realtime inzicht heeft.

VOOR WIE