Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt
Contractmanagement

CONTRACT MANAGEMENT

U wilt maximale waarde uit uw schoonmaakcontract halen en risico’s beter beheersbaar maken? Met ons data driven contract management programma zorgen wij enerzijds dat contractafspraken worden gerealiseerd en anderzijds helpen wij meer flexibel in te spelen op veranderingen.

Uitgangspunt is dat u als opdrachtgever, uw schoonmaakdienstverlener en Atir nauw samenwerken. Daarnaast focust het programma op flow in het proces, dat wil zeggen een doelmatige inzet van mensen en middelen en het reduceren van fouten. Met het programma krijgt u als opdrachtgever waarvoor u betaalt, met een gezond contract voor de schoonmaakdienstverlener.

Van ondersteuning tot volledige uitbesteding

Het programma bestaat uit drie menu’s, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw situatie. Programma Basic biedt audits, een kwaliteitsmonitor, managementinformatie, advies over contractoptimalisatie en financieel management. Als u meer ondersteuning wil, dan kan programma Performance of Excellent voor u een passende oplossing zijn. Bij Performance krijgt u aanvullend een KPI monitorprogramma. Wilt u het contractmanagement volledig uitbesteden, dan is Excellent voor u de juiste keuze.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

ABONNEMENTEN CONTRACT MANAGEMENT

VOOR WIE