Visie

Een prettige en gastvrije werkomgeving heeft een positief effect op de beleving en betrokkenheid van mensen. Creativiteit, verbinding en productiviteit staan hiermee in een directe relatie. Schoonmaakonderhoud speelt hierbij gemerkt en ongemerkt een belangrijke rol. Schoonmaak doet er toe! De voorwaarden om goed schoon te kunnen maken mogen niet ter discussie staan. Gezonde arbeidsomstandigheden en contractafspraken zijn belangrijk. Wij geloven dat vertrouwen de basis is om te veranderen en verder te komen. Langdurige samenwerking tussen partijen is een voorwaarde voor gezamenlijk succes. Een duidelijk klantdoel is voor samenwerkende partijen belangrijk, evenals een bijpassende contractvorm met realistische afspraken. In de schoonmaakbranche blijven thema’s als duurzame inzetbaarheid van mensen, de inclusieve economie en optimaal gebruik maken van techniek belangrijk. Als objectieve adviseur is onze toegevoegde waarde inspirerend, koers houdend en toetsend.

Onze Expertises

Onderzoek & Advies

Visie & aanbesteden

Contractmanagement

Kwaliteitsmetingen

Interim & training

Software

Zo werken wij

Plan van aanpak

Ons voorstel bevat een duidelijke aanpak in fasen met bijbehorend projectteam, planning en begroting.

Project start up

Bij project aanvang bespreken we het projectplan en verantwoordelijkheden met alle betrokkenen.

Managing uitvoering

Het project wordt professioneel gemanaged en gecommuniceerd op kwaliteit, tijd en kosten.

Oplevering

Tussentijds en aan het einde wordt het project opgeleverd conform de afgesproken specificaties.

Evaluatie

Gedurende de uitvoering van de opdracht evalueren we de effectiviteit van de samenwerking.

Klanten over ons

Atir maar ook HTC Advies zijn voor ons de expert en vraagbaak. Zij gaan voor eerlijk zaken doen vanuit een duurzame en waardevolle relatie. Het is prettig om te spiegelen, geïnspireerd te worden en te sparren.”  

Bert Siera, manager general affairs Heerema Groep

Succesvolle invoering van dagschoonmaak in combinatie met gastvrijheid staat of valt met vooraf heldere en realistische doelen stellen en intensieve communicatie met de interne klanten bij invoering. Atir heeft ons hierbij uitstekend geholpen.

Cees Tetteroo, facility manager Provincie Groningen