Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Onze mensen bezorgen u vernieuwende en effectieve schoonmaak adviezen.

Een schone en gastvrije (werk)omgeving maakt dat mensen zich prettig en welkom voelen. Daarom adviseert Atir opdrachtgevers over kwaliteit, efficiency en organisatie van schoonmaakdienstverlening. Met ruim dertig jaar ervaring en vanuit de nieuwste inzichten. Voor het beste resultaat.  

Sinds 1988

Atir is sinds 1988 een belangrijke speler in de markt. Vanaf 2012 zijn we gehuisvest in Het Atelier in Almere. We werken vanuit Het Atelier in Almere. Opdrachtgevers herkennen in ons gebouw de werkplek van de toekomst, waar medewerkers lekker kunnen werken en gasten zich welkom voelen. Bovenal straalt ons gebouw uit wie we zijn: no nonsens, creatief en transparant.

Onze mensen

Onze adviseurs zijn professionele experts met veel ervaring en passie voor hun vak. Opdrachtgevers ervaren hen als doortastend, authentiek, positief-kritisch en doelgericht. De senior adviseurs zijn opgeleid als schoonmaakmakelaar; de kwaliteitsadviseur zijn opgeleid als VSR-controleur en -inspecteur.

Werkwijze

Onze kernwaarden zijn: samen eigenzinnig, gedreven met plezier en betrokken bij resultaat. Deze waarden zijn bepalend voor de manier waarop wij werken:

• we zijn out of the box denkers, durven de vraag achter de vraag te stellen en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen
• we zijn bevlogen in ons vak, hebben plezier in ons werk en nemen daarin graag anderen mee op een positief verrassende wijze
• we kennen de uitdagingen en doelen van onze opdrachtgevers en zijn intrinsiek gemotiveerd om voor hen met het beste advies te komen en samen het succes daarvan te vieren

Markt

Atir onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en maakt zich sterk voor gezonde contracten en goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die het werk doen. Ook maatschappelijke thema’s als circulaire en inclusieve economie zijn onderdeel van ons advieswerk.

Privacy

Onze privacy verklaring is hier te vinden.