Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Matthijs Bergers versterkt Team Atir

Sinds 1 februari is Matthijs Bergers gestart als adviseur bij Atir. We heten hem van harte welkom in ons team.

Matthijs: ‘In mijn rol als contractbeheerder en calculator voor een aantal schoonmaakbedrijven, heb ik Atir als fijne en betrouwbare partner leren kennen. De deskundigheid van de Atir collega’s zorgde ervoor dat ik nieuwsgierig werd naar deze organisatie en om vanuit een ander perspectief van toegevoegde waarde te zijn voor de opdrachtgevers. Door mijn ervaring in en kennis van de schoonmaakbranche kan ik in mijn rol als adviseur een positieve bijdrage leveren aan de uitdagende projecten en de doorontwikkeling van Atir.

Marieke Weerts (managing partner Atir): ‘We zijn super enthousiast dat we ons team hebben kunnen versterken met Matthijs. Met zijn ruime ervaring als contractbeheerder bij verschillende schoonmaakdienstverleners is hij een welkome aanvulling op ons team. Op deze manier bereiden wij onze capaciteit en expertise uit op gebieden waar we veel ontwikkeling en behoefte zien in de markt.’