Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Managing Partners bij HTC Advies en Atir

De eigenaar van HTC Advies en Atir heeft deze maand zijn vier MT-leden benoemd als Managing Partners. Met deze invulling van de nieuwe bestuursstructuur komt er bij HTC Advies en Atir ruimte voor ondernemerschap en daarmee voor innovatieve oplossingen voor de klant.

De aangetreden Managing Partners zijn Anna Casemier, Margriet van Dijken, Marieke Weerts en Puck Wilbers. Zij zijn nu al belangrijke stakeholders in de branche van hospitality en facilitaire dienstverlening. Eigenaar Hayk Simons: ‘Ik ben heel trots op de toetreding van deze vier collega’s als Managing Partner in QMG, de holding van HTC Advies en Atir. Zij geven het bedrijf de stabiliteit die nodig is om ook in de toekomst een betrouwbare en innovatieve speler in de markt te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf nog meer impact krijgt in de branche door de nieuwe Managing Partners.

Kennis & expertise

De kennis en expertise van de vier Managing Partners is heel divers, waardoor zij elkaar optimaal aanvullen. De jarenlange ervaring in de markt maakt hen tot strategische sparringpartners voor alle sectoren. De nieuwe partners staan samen met veertig adviseurs en projectmanagers klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Daarbij werken ervaren professionals hand in hand met jonge adviestalenten om innovaties vanuit de behoefte van de markt te ontwikkelen.

Op de foto Managing Partners van HTC Advies en Atir v.l.n.r. Margriet van Dijken, Anna Casemier, Marieke Weerts en Puck Wilbers.

Groepsfoto is deel van het team HTC Advies en Atir.