Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Doe het samen met onze interimmanagers

Onze interimmanagers facilitair en schoonmaak zijn experts op gebied van facility management en hospitality en hebben veel ervaring met interimopdrachten. Als dat nodig is, maken zij gebruik van de specifieke expertise van de adviseurs van Atir en HTC Advies. En natuurlijk werken zij nauw samen met de opdrachtgever. Samen kom je immers verder!

Kennismaken met Mark Manshande
Mark Manshande is een flexibele en toegankelijke professional die snel kan schakelen. Hij is sterk in procesoptimalisatie en houdt ervan om samen met opdrachtgevers en dienstverleners doelen te halen en beter te worden.

Interim-ervaring: interim kwaliteitsmanager schoonmaak bij GVB Amsterdam en interim contractmanager schoonmaak bij kinderopvangorganisatie Partou.

‘Bij Partou ben ik samen met de gecontracteerde dienstverleners verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoonmaak op ruim driehonderd locaties. Met elkaar creëren we een omgeving waar ouders hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten. Toen ik aan de opdracht begon, heb ik de openstaande werkzaamheden opgepakt en de tender schoonmaakdienstverlening voor vijfentwintig locaties uitgezet. Inmiddels is dit nieuwe contract naar tevredenheid geïmplementeerd en ben ik bezig met optimaliseren van alle processen rondom schoonmaak, van contractmanagement tot kwaliteitsborging. Voor de afronding van mijn interimklus wil ik natuurlijk mijn opvolger, die definitief de functie gaat invullen, hebben ingewerkt.’

Klantreview van Nadia Smits, programmamanager Soft Services Partou:Vanwege personeelstekort hebben we Mark gevraagd om als interim bij te springen op onze afdeling Vastgoed & Facilitair. Inwerken was niet nodig. Als gedreven persoon met ontzettend veel kennis op het gebied van schoonmaak, heeft hij ons de afgelopen periode geholpen om ons contractmanagement verder te professionaliseren. Ook op het gebied van performance van de schoonmaak hebben we samen met de dienstverleners mooie stappen kunnen maken’.

Op zoek naar een sterke interimmanager? Neem contact op met Anna Casemier, afdeling Recruitment, via a.casemier@qmg.nl of kom langs voor een kop koffie op ons hoofdkantoor in Almere.