Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Interclean en Atir organiseren online Facility Inspiration Event met topsprekers

Tijdens Interclean Amsterdam Online organiseren Interclean en adviesbureau Atir het online Facility Inspiration Event, een driedaags evenement voor facility en hospitality managers. Marieke Weerts, managing partner bij Atir: ‘Vanzelfsprekend spelen we optimaal in op wat de coronacrisis heeft veranderd in de facilitaire branche en hoe we daarin kunnen leren van elkaar. Ik zie uit naar alle ontmoetingen en presenteer met trots het programma’. 

De driedaagse staat in het teken van Warehouse & Logistics (optimale supply chain), Leisure & Hospitality (klantbeleving in high traffic omgevingen) en Real Estate & Corporate (ideale werk- & verblijfsomgeving). Marieke Weerts: ‘Zo sluiten we aan bij de ontwikkelingen in elk segment van de facilitaire branche en kunnen we onze deelnemers inspireren met wat zij direct kunnen gebruiken in hun dagelijks werk.’

Dinsdag 3 november, 9.30 – 11.00 uur: Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist

Richard van Hooijdonck laat deelnemers zien wat de impact van nieuwe technologie is op onze manier van leven, werken en ondernemen. Hij signaleert hoe COVID-19 de wereld al deels heeft veranderd in een ‘nieuwe realiteit’. De uitdaging is: hoe kunnen organisaties succesvol meebewegen?

Dinsdag 3 november, 14.30 – 15.30 uur: Renske van der Heide, Facility Evangelist bij TOPdesk

Renske van der Heide vertelt hoe Facility Management bij TOPdesk een inspirerende werkomgeving heeft gecreëerd, samen met HR en IT. De uitdaging is: hoe kunnen organisaties hun bedrijfscultuur integreren in de werkplekinrichting en services, zodat medewerkers zich verbonden voelen, ook nu de werkplek grotendeels online is?

Woensdag 4 november, 12:00 – 13.00 uur: Stefaan Vandist, innovatieconsultant

Stefaan Vandist nodigt deelnemers uit het segment Warehouse & Logistics uit om te kijken naar de ‘transformative twenties’, waarbij hij ingaat op innovaties die bijdragen aan optimale supply chain. De uitdaging is: welke post-COVID-19 kansen kunnen we daarbij benutten? Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door GOM Schoonhouden.

Woensdag 4 november, 14.00 – 15.00 uur: Kimberley Roersma, Business Development Manager Hotel Facility Concepts (HFC)

De hotelwereld staat op zijn kop: gasten blijven weg en de bezettingsgraad keldert. Er is concrete behoefte aan inzicht en flexibiliteit in kosten. Daarnaast blijft de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor duurzame oplossingen. Om de gast terug te winnen moet de gastreis optimaal zijn en zijn goede recensies nodig. Kortom een ​​behoorlijke uitdaging voor de hotelondernemer. Kimberley Roersma, deelt oplossingen voor deze business.

Donderdag 5 november, 11.00 – 12.00 uur: Wenda Linthorst, projectleider Consumatics

Wenda Linthorst licht toe wat de invloed is van het onderbewustzijn op de beleving van facilitaire services. Daarbij gaat zij onder meer in op de impact van de coronacrisis op ons gevoel van veiligheid. De uitdaging is: welke factoren spelen een rol in de veiligheidsbeleving en hoe kan Facility Management hierop inspelen?

Interclean Amsterdam Online is een vierdaagse reis met professionals uit meer dan 130 landen. Met als doel: refresh your mind (alle succesvolle innovaties van de wereld toegankelijk maken voor iedereen), refresh your network (professionals met elkaar verbinden en zo een gezamenlijke stem voor de industrie creëren) en refresh your knowledge (inzicht geven in de nieuwste producten en diensten teneinde een passende oplossing voor alle vraagstukken te kunnen vinden). Aanmelden voor de sessies van het online Facility Inspiration Event kan via www.intercleanshow.com/nl/amsterdam/. Deelname is kosteloos!