Doe het samen met onze interimmanagers

/, Publicaties/Doe het samen met onze interimmanagers

Doe het samen met onze interimmanagers

Doe het samen met onze interimmanagers

Atir en HTC Advies staan voor een gastvrije en schone omgeving. Onze interimmanagers maken daarin het verschil. Zij zijn experts op gebied van facility management  en hospitality en hebben veel ervaring met interimopdrachten. Waar nodig maken zij gebruik van de specifieke expertise van de adviseurs van Atir en HTC Advies. En natuurlijk werken zij nauw samen met de opdrachtgever. Samen kom je immers verder!

Werkwijze
Samen met de opdrachtgever maken we een profielschets, zodat we weten naar wie we moeten zoeken. Vaak komen we uit bij een van onze eigen professionals, maar het kan ook zijn dat we iemand voordragen uit ons netwerk. Het gaat om de beste match! Bij de start van de opdracht maakt de interimmanager altijd een plan van aanpak met heldere afspraken. Zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. En de opdracht succesvol kan worden uitgevoerd door onze interimmanagers.

Interimmanager Mark Manshande werkt bij Partou
Mark Manshande is een flexibele en toegankelijke professional die snel kan schakelen. Hij is sterk in procesoptimalisatie en houdt ervan om samen met opdrachtgevers en dienstverleners doelen te halen en beter te worden. Vorig jaar werkte hij als interim kwaliteitsmanager schoonmaak bij GVB Amsterdam. Nu werkt hij in de functie van contractmanager schoonmaak bij Partou, een van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. ‘In deze functie ben ik samen met de gecontracteerde dienstverleners verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoonmaak op de ruim driehonderd locaties. Met elkaar creëren we een omgeving waar ouders ’s ochtends hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten.’ Toen ik aan de opdracht begon heb ik eerst de openstaande werkzaamheden opgepakt en de tender schoonmaakdienstverlening voor 25 locaties uitgezet. Inmiddels is dit nieuwe contract naar tevredenheid geïmplementeerd  en ben ik bezig met optimaliseren van alle processen rondom schoonmaak, van contractmanagement tot kwaliteitsborging. Voor de afronding wil ik uiteraard mijn opvolger die definitief de functie gaat invullen hebben ingewerkt. Nadia Smits, programmamanager Soft Services Partou: Door een personeelstekort is Mark ingevlogen om bij te springen op onze afdeling Vastgoed & Facilitair. Inwerken was niet nodig. Als gedreven persoon met ontzettend veel kennis op het gebied van schoonmaak, heeft hij ons de afgelopen periode geholpen om ons contractmanagement verder te professionaliseren. Ook op het gebied van performance van de schoonmaak hebben we samen met de dienstverleners mooie stappen kunnen maken.

Samen met onze opdrachtgevers werken Atir en HTC Advies  aan de meest succesvolle oplossingen voor vraagstukken op het gebied van hospitality en facility management.

Atir is sinds 1988 expert op het gebied van schoonmaakdienstverlening en facilitaire vraagstukken, HTC Advies begeleidt sinds 1978 organisaties bij vraagstukken op gebied van eten, drinken en verblijven.

Op zoek naar een sterke interimmanager of wil je meer informatie voor een opdracht in de toekomst? Neem contact op met de afdeling recruitment, Puck Wilbers via p.wilbers@htc-atir.nl of kom langs voor een kop koffie op ons hoofdkantoor in Almere.

deel dit artikel