Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Atir versterkt adviesteam met Brenda Krelekamp

Ik ben professional op het gebied van facilitaire dienstverlening. Schoonmaak is daarbij mijn specifieke expertise. Vanaf 2021 werk ik als adviseur bij Atir. Daar zet ik mijn operationele en tactische ervaring in bij het begeleiden van schoonmaakadviestrajecten. Met mijn afgeronde Nevi 1 opleiding (publiekrecht), heb ik ook op het gebied van aanbestedingen de juiste kennis in huis. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en processen. Daarmee kan ik zowel de kwaliteit van het werk én het werkplezier van de mensen optimaliseren. Mijn gedrevenheid maakt dat ik ga voor het beste resultaat. Ik ga daarbij complexe uitdagingen niet uit de weg: met mijn creativiteit kom ik altijd tot een oplossing. Mijn flexibiliteit maakt dat ik makkelijk invoeg en meebeweeg in organisaties. Daarbij zoek ik steeds naar samenwerking en win-win voor alle partijen. Mijn persoonlijke credo is: wat je geeft, krijg je terug.