Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Atir ‘Partner of Choice’ voor beslissers in de facilitaire branche

Op 14 juli maakte Facto, platform voor Facility Management en Huisvesting, de resultaten bekend van het leveranciersoverzicht ‘Partner of Choice’. We zijn trots dat Atir door 388 beslissers in de facilitaire branche is verkozen tot betrouwbare ‘Partner of Choice’ in de categorie adviesbureaus. Het onderzoek is bedoeld om professionals op weg te helpen in het opstellen van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken.

Onderzoeksopzet

Het Partner of Choice-onderzoek is uitgevoerd op onderwerpen waar de doelgroep direct verantwoordelijk voor is, of waar ze een grote invloed hebben in het inkoopproces: facilitaire dienstverlening, koffieleveranciers, schoonmaakorganisaties, inkoop, catering, werkplek, adviesbureaus, FMIS en smart buildings. In de periode februari en maart 2020 is online onderzoek gehouden onder lezers van Facto om hun inkoopgedrag te inventariseren. Er is een simpele maar cruciale vraag per onderwerp gesteld: “Met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken op de volgende gebieden?”

Categorie adviesbureaus

Of het nu gaat om advisering of begeleiding bij aanbesteding- of inkooptraject of om ander facilitair advies, de Nederlandse markt van adviesbureau bestaat uit enkele tientallen partijen. Ze bieden dienstverlening op operationeel, tactisch en/of strategisch niveau. Sommigen zijn actief op meerdere kennisgebieden, anderen zijn gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden.

De kracht van Atir

Een schone en gastvrije (werk)omgeving maakt dat mensen zich prettig en welkom voelen. Daarom adviseert Atir opdrachtgevers over kwaliteit, efficiency en organisatie van schoonmaakdienstverlening. Met ruim dertig jaar ervaring en vanuit de nieuwste inzichten. Voor het beste resultaat.