Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Atir lanceert nieuw Contract Management Programma voor schoonmaakdienstverlening

Adviesbureau Atir lanceert deze week een nieuw Contract Management Programma waarmee organisaties maximale waarde uit hun schoonmaakcontract halen en risico’s beter beheersbaar worden. Daarbij maakt Atir gebruik van haar innovatieve software partner GRIP Facility. Met het nieuwe programma speelt Atir in op de behoefte van organisaties om enerzijds beter te waarborgen dat contractafspraken worden gerealiseerd en anderzijds meer flexibel te kunnen inspelen op veranderingen.

Uitgangspunt is dat opdrachtgever, schoonmaakdienstverlener en Atir nauw samenwerken en gericht zijn op integrale dienstverlening, dat wil zeggen dat de schoonmaak optimaal aansluit bij de primaire processen en andere facilitaire services. Daarnaast focust het programma op flow in het proces, dat wil zeggen een doelmatige inzet van mensen en middelen en het reduceren van fouten. En last but not least: met het programma krijgt de opdrachtgever waarvoor hij betaalt, met een gezond contract voor de schoonmaakdienstverlener.

Kiezen wat het beste past bij jouw situatie

Marieke Weerts, managing partner bij Atir: ‘Met dit programma spelen we in op de kansen die data intelligence en digitalisering bieden. Dat betekent geen extra papierwerk of mailverkeer, maar simpelweg inloggen op een dashboard waarbij je 24/7 resultaten kunt invoeren en monitoren. Hierbij gaan opdrachtgever en dienstverlener slim om met informatie, kennis en capaciteiten en is er meer tijd en focus om samen te gaan voor een gegarandeerd resultaat. Natuurlijk hebben we daarin ook meegenomen hoe de gebruiker de schoonmaak ervaart en waardeert. Verder is nieuw dat we beoordelen hoe klimaatbewust de schoonmaakcontracten zijn.’

Van ondersteuning tot volledige uitbesteding

Het programma bestaat uit drie menu’s, zodat organisaties kunnen kiezen wat het beste past bij hun situatie. Programma Basic biedt audits, een kwaliteitsmonitor, managementinformatie, advies over contractoptimalisatie en financieel management. Als een organisatie meer ondersteuning wil, dan kan programma Performance of Excellent worden afgenomen. Bij Performance is er aanvullend een KPI monitorprogramma. Wil een organisatie het contractmanagement volledig uitbesteden, dan is Excellent van toepassing. 

Eerste ervaringen                                                               

Rutger Verstegen, manager Business Development bij Atir: ‘Wij geloven echt in data driven contract management, waarbij je onder meer de schoonmaakcalculatie, registratie van (extra) werkzaamheden, contractmutaties en de monitoring van de KPI’s hebt gedigitaliseerd in een dashboard. Op basis van de data die zo beschikbaar komt, kun je contracten optimaliseren met als doel de beleving van de gebruikers naar een hoger niveau te brengen. We hebben de programma’s al in een aantal profit en non-profit organisaties geïmplementeerd; de eerste ervaringen zijn positief. De komende periode gaan we in gesprek met organisaties om ons nieuwe product toe te lichten.’

Ben je benieuwd naar ons nieuwe Contract Management Programma? Neem dan contact op met Rutger Verstegen (06-26793289) of Marieke Weerts (06-55327221). Zij horen graag wat wensen en verwachtingen zijn.