Geschreven door ATIR


‘Schoonmaakadviesbureau ‘Buro van Riel’ uit Waalwijk is overgenomen
door 
Atir Schoonmaakstrategen uit Almere.‘

Buro van Riel is geen onbekende in de schoonmaakbranche. Al jaren worden schoonmaakadvies, contractbeheer, kwaliteitsaudits en opleidingen uitgevoerd. 
Atir heeft al bijna 30 jaar dezelfde scope en core business en is in staat dit met stevig management vanuit een financieel gezonde basis kordaat en zorgvuldig te managen. Dat zij hier toe in staat zijn is ook twee jaar geleden gebleken bij een succesvolle doorstart van advies bureau Verhoeven & Partners. De kracht zit in de samenwerking met het bestaande team mensen van Buro van Riel dat zich inzet voor kwalitatief goede dienstverlening aan de markt en de reeds zorgvuldig opgebouwde klanten portefeuille.

 

“Onze onderliggende visie voor de overname is een versteviging van onze werkzaamheden in het zuiden van het land. Voor de langere termijn verwachten wij voor de klanten nog meer waarde te kunnen bieden in de vorm van Dashboard tool voor data generatie en sturing, software voor metingen, advisering over belevingssturing en samenwerking met dienstverleners maar ook advisering op Catering en Hospitality concepten binnen services”,  aldus Stefan Kraft van Ermel.

 

Question Mark Group timmert met zo’n 55 mensen inmiddels aardig aan de weg. Met de activiteiten van Atir in Nederland en in België, met Verhoeven & Partners, HTC Advies en HTC Concepts zijn zij een ondernemende speler op het Facilitaire werkveld. De bedrijvigheid van Buro van Riel bij haar opdrachtgevers zien zij als een waardevolle aanvulling op het bestaande klant en medewerkers kapitaal. Voor vragen over Buro van Riel, Atir of de overname kunt u terecht bij Margriet van Dijken (directeur QMG/Atir) op 036-3030500. Op de foto het directieteam van QMG dat al bijna 10 jaar met elkaar samenwerkt. v.l.n.r. Hayk Simons, Margriet van Dijken en Stefan Kraft van Ermel.
 

Directie QMG

Geschreven door Margriet van Dijken

De verrassing was groot, toen Atir & HTC Advies vorige week plotseling bekend maakte het failliete Verhoeven & Partners over te nemen. Directeur Margriet van Dijken gaat nader in op de overname. “Het is een echt A-label.”
Gepubliceerd door Servicemanagement.nl 


Geschreven door Margriet van Dijken

Graag informeren wij u over de doorstart die wij met adviesbureau Verhoeven & Partners hebben gemaakt. Dit na het faillissement dat 3 weken geleden is uitgesproken.Geschreven door ATIR

Een unieke prestatie wordt neergezet door de professionele en leergierige adviseurs van schoonmaakadviesbureau Atir! Gisteren hebben Stefan Kraft van Ermel, Joram van der Velde en Marieke Weerts uit handen van de heer Bart van Weegberg, adjunct directeur van SVS het certificaat Makelaar in Schoonmaakdienstverlening overhandigd gekregen. Middels een proeve van bekwaamheid hebben zij aangetoond te voldoen aan en te handelen conform de geldende gedragscode.

Geschreven door Hayk Simons

Gastvrijheid in dienstverlening speelt een steeds grotere rol in de schoonmaakbranche. SVS, ATIR en HTC Advies vinden het tijd om daarmee samen aan de slag te gaan. De drie partijen ondertekenden daarom een samenwerkingsovereenkomst.