De interim-opdracht Teamleider a.i Schoonmaak- en linnendienst begon met de vraag het ziekteverzuim te verminderen binnen het team en de zittende de Teamleider te ondersteunen.


Productmanager Schoonmaak, Kleding en Uitrusting en Wasserij is een functie die de politie via een interim vacature heeft ingevuld. Al ruim twee jaar vervullen wij deze vacature in een veranderende organisatie.

 

Nikon is een elektronicabedrijf uit Japan en is bij de consumenten het meest bekend als producent van camera’s. In 2012 verhuisde het hoofdkantoor van Nikon Europe B.V., Nikon Holdings Europe, Nikon Instruments Europe BV en Nikon Nederland naar een nieuwe locatie in Amsterdam aan het Burgerweeshuispad.

ATIR ondersteunt het Gemeentelijk Vervoerbedrijf Bedrijf (GVB) bij het uitvoeren van het contractbeheer. Dit bestaat onder andere uit het meten van de kwaliteit in de gebouwen van GVB, op de perrons en stations en het rollend materieel. Daarnaast houden wij het contact met leveranciers en de bewaken wij de kosten.

Europese aanbesteding en voorafgaande managementadviesrapportage voor de gemeente Leeuwarden.Een managementadvies voor een samen uit te voeren Europese aanbesteding van de schoonmaakdienstverlening.

 

 

Begeleiding Europese aanbesteding schoonmaak voor vstPN (Vereniging tot Samenwerking Politie Nederland)
VSR Kwaliteitsmetingen bij Erasmus Universiteit Rotterdam 

Aanbesteding schoonmaak zorginstelling Spirit!

 PwC heeft meerdere locaties verspreid over het land en verdeeld over elf provincies. De locaties hebben vergelijkbare omvang, zij variëren in grootte van 1.000m2 en 30.000m2.